søndag 29. november 2009

Den svenske katalaneren


Hepp hepp! Det var ikke noe tvil om hvem som kom til å vinne el clasico før det hadde gått 10 minutter...... Barca kom best igang, men real er ikke noe knøttelag de heller, så det ble litt for spennende for meg til tider. Første omgang endte med 0-0 og stort sett like mye sjanser til begge lag. I annen omgang ble Zlatan Ibrahimovic satt inn etter fem minutter og han brukte like lang tid på å sette 1-0 til barca, på et innlegg fra Dani Alves. En forrykende kamp med x antall gule kort og to røde. Nok fotball nå: I dag har det kommet masse snø, så idag har vi vært ute og gått på ski og kjørt akebrett, så lotte og didrik har kost seg stort idag. Marcus har slappet av inne i hele dag, men så har det også blitt noen sene kvelder. I morra er det mandag igjen og hverdagen kommer nok engang. Lotte begynner i barnehagen på tirsdag, så da er også hverdagen igang for henne også. Jeg skal sende en søknad til Emilsen Fisk i morra, så vi får se hvordan det går. Vi skrives.

Mvh Kjetil

lørdag 28. november 2009

Saturday night fever.......


Hallo godtfolk. Først og fremst vil jeg si god bedring til mutter'n som har vært på operasjonsbordet idag. Når det er sagt, så følger et "referat" på hva som har skjedd i dag:

Vi dro med 0935 ferja og satte nesa mot kolvereid. Der var jeg utrolig nok på polet, noe jeg ikke har vært innom siden utdrekkingslaget til Kjeksrud. Denne gangen ble det kjøpt ei flaske med rødvin som jeg ikke husker navnet på, men den er visst god. Lotte fikk høl i øra og helge handelen er unnagjort. Kolvereid er et fint sted, så der kommer vi nok å dra igjen. Når vi kom tilbake til leka, dro vi på julemesse.... nei, ikke i kjærka, men på en messe hvor det ble solgt håndverk. Middagen har bestått av kylling, ris og sævs.... Marcus er i bingen (ballbingen) mens lotte, didrik og sylvia ser på MGPjr.Legger inn et bilde av favorittserien min, da jeg ennå ikke klarer å få den tråløse dingzen på den stasjonære pc'en til å prate med den andre tråløse dingzen som er koblet til internett, for det er på den stasjonære pc'en vi har alt av bilder. Legger også inn en ny link på hovedsiden, så alle kan få en god latter med ponus hver dag..

Ha en strålende aften og dere som er på julebord med godsetunionen: dere koser dere med aass pils og det er jeg en smule misunnelig på, men det er bare til i morgen tidlig...... SKAM DERE!!!!

Mvh Kjetil

fredag 27. november 2009

El Clasicó - vintern's største sportsbegivenhet?


Da er det fredag og regnet har kommet til leka, så fisking i åpen båt er ganske uaktuelt. Da passer det seg heller å forberede seg til kampen som skal spilles på søndag kl 1900. El Clasico går for å være en av verdens mest prestisjetunge oppgjør og kampen spilles på Nou Camp i Barcelona. Dette kommer til å bli kjempenes kamp med profiler som Messi, Henry, Zlatan, Raul, Kaka, Ronaldo, Xavi, Iniesta, Dani Alves, Casillas og Valdes på banen. Vi må heller ikke glemme Guti, Yaya Toure, Puyol, Abidal og Sergio Ramos. For en barca-supporter som meg er dette årets kamp og vi gleder oss ekstremt til denne kampen. For de av dere som leser denne bloggen, er dere herved invitert til å se kampen hos oss på søndag. Dette gjelder både drammensere og lekaværinger.... :)
             

Stor sportslig hilsen fra Kjetil

torsdag 26. november 2009

Dagens bomtur


Dagen i dag har gått med til å dra en pilk opp og ned i vannet. Dette vannet er tilsynelatende tomt for alt som heter liv. Dersom det livet er der, viser det ingen interesse for pilken. Konklusjon: Lytt til erfarne fiskere før du som bygutt legger ut på fisketur.

      Marcus er på fotballtrening og sylvia er hos signy, så lotte, didrik og jeg er hjemme. En stille og rolig dag. I morra har marcus fri fra skolen, de har det annenhver fredag, så jeg skal prøve å få han med på fisking da.


Ha en god kveld.

Hilsen Kjetil

onsdag 25. november 2009

And we are online!!!


Hallo godtfolk!! Da er vi oppe å går med både nett og tv på sagaøya og godt er det. Tv'en fikk vi inn i forrige uke, da med god hjelp fra fetter'n til naboen vår, gjermund. Vi har kommet godt på plass og har fått en enestående mottakelse av folket her på øya. Didrik og Marcus er kommet igang på skolen og Lotte skal starte i barnehagen 1 desember. Huset er fint og omgivelsene er enorme. Hver morgen når jeg ser ut av kjøkkenvinduet mitt, ser jeg både Torghatten og de syv søstre. Været har vært veldig bra, med sol og varme dager. Tirsdag i forrige uke, var jeg ute og fisket og ble faktisk solbrent i panna... :) Har fått en del fisk, men det sureste var da jeg mistet kveita som fulgte etter sluken min opp til båten.... Jeg brukte 0,40 mm snøre som skal tåle 12 kg, noe jeg synes er kraftige greier, men i følge de som har bodd her noe lengre enn oss, mente dette bare var å kaste....
                             Dagene flyr og vi har gjort mer på to uker her, enn på tre måneder i drammen. Her har det vært fotballtreninger, western fest for unga, småbarnstrening, rådyrjakt og fisking. Fryser'n kommer til å bli godfull med fisk etterhvert tenker jeg. Så langt så er det veldig bra her, så vi har nok gjort det riktige.
                            Skal få den stasjonære pc'en på nett så det blir noen bilder inn på bloggen om kort tid også.

Vi snakkas!!

Hilsen Kjetil

tirsdag 10. november 2009

Speedy Gonzales, transmitting on 1500 meters from Madsøya

Hallo. Et kort innlegg da jeg sitter på oppringt internett, 48 bytes pr. sekund og kronene flyr. Bredbånd er oppe å går om 10 dager, så det er neste gang vi er på. Turen opp gikk bra, takket være heroisk kjøring av jerry og Moa... ( husk motorbrems moa!) Unga har fått hvert sitt rom og didrik er allerede bedt i bursdag til tordag hos Jo Erik.(nabo'n) Den første fisken er tatt og mer skal det bli.

Hilsen oss fra Leka!!!! :)))))

fredag 6. november 2009

Absum!!!!


 Når dette innlegget legges ut, har vi allerede dratt nordover!!!!! Når vi er på nett igjen, er jeg litt usikker på, men med en gang vi er "oppe" er bloggen igang for fullt.

Turen antas å ta ca 16 timer så når du leser dette, er vi rundt steinkjer området tenker jeg. (forutsatt at leser det ca kl 1200)


Vi snakkes!!!

Hilsen Sylvia, Marcus, Didrik, Lotte og Kjetil

tirsdag 3. november 2009

Tirsdag 3 november......

Dersom dette går bra, skal jeg vurdere å bli troende. Unga er sjuke, sylvia begynner å bli syk og jeg er frisk som bare det. Lastebilen hentes i morgen kl 1200 og hvis alt går som planlagt, har jeg fylt opp den ila onsdagen. Det er fem sofaer, fire stoler, fem tv'er, fire senger, spisestue, hagemøbler, kanin, undulat, over 70 pappesker og et ukjent antall søppelsekker som skal pakkes og sendes nordover. Jeg håper at gutta på metrologisk institutt bare kødder når de sier at det kommer store mengder med snø fra i kveld og at rapporter om såpeglatte veier i østerdalen bare er surr. Men uansett så få vi vel ikke gjort noe med det tenker jeg.

Stor stas, ge gas!!

Hilsen Kjetil

mandag 2. november 2009

For en helg........

Da er festingen for 2009 avsluttet med en bra sammenkomst borte hos jerry på lørdag. Moa, Geir Morten, Roy, Jan Paulsen, Kenneth, Bente og mange flere hadde møtt opp for å feire at jeg skulle dra. Det ble en bra fest, hvor alle vant.... :) Søndagen ble brukt til å besøke Runar og middag hos mutter'n, for anledningen lammestek med mandelpotet og jordbær til dessert. Aalesund-Godset ble også sett der, en heller kjedelig kamp, men det ble ihvertfall poeng. Nå begynner spekulasjonene om hvorvidt Fredrik Nordkvelle og Fredrik W. blir i godset, eller forsvinner til hhv. Odd Grenland og rbk. Time will shåw! Fire dager til vi drar!!! Hepp hepp!

Hilsen Kjetil