torsdag 31. desember 2009

Den svarte elva


-Det var en gang, det var et sted, den røde sola hang og stirra ned.
-På ei ødemark av stein og grus, og ei smadra dør i et åpent hus........og den svarte elva rant forbi.


Leka, 30/12/2009

Et snev av kjedsomhet og litt hjemlengsel, får meg til å høre på jonas fjeld og sangene "den svarte elva" og "drammen i regn" Ingenting er vel mer "drammensk" enn disse to sangene og da er det godt å ha Itunes... :)

I dag har det vært observert elg på øya og i følge de som har bodd her en stund, hører det til sjeldenhetene at skogens "kongle" dukker opp på øya.


I jula var også Svein Arne, Rita og Albin på besøk fra Trondheim. Albin er her avbildet og vant kåringen "årets gla-trønder." I skrivende stund er de sikkert vel tilbake fra alpinttrening på oppdal.









 Leka, 31/12/2009
Marcus tar jula og romjula med knusende ro. Tiden har blitt brukt i "slalombakken" ved skolen og besøk av en som heter Thomas. Vi hadde planer om å dra ut på fjorden for å fiske, men det blåste litt bort. Dessuten var det noe kaldt, så vi gadd rett og slett ikke.







Pinnekjøttet er snart klart og unga klør i fingra etter å få dratt opp noe fyrverkeri. Vi prøver etter beste evne å holde litt igjen, så det kan være NOE igjen til klokka er 24.00. Dessert i dag er moltekrem og det takker vi tante inngunn for... :)


Jeg vil ønske alle kjente, og ukjente, ett riktig godt nytt år!!!

Hilsen Kjetil.

"QUOTES ARE NOTHING BUT INSPIRATION FOR THE UNINSPIRED"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar