onsdag 2. desember 2009


Hallo. Her ser dere et bilde av slekta til sylvia. Det er jo ikke vanskelig å se hvem sylvia ligner mest på, men et lite hint: Morra sitter til venstre... :)

Damen til venstre er tanta til sylvia, ingunn.

Har ikke så mye å skrive om idag, men vi skal opp å bade nå klokka seks, så det kan jo hende at det skjer noe der. I morra tenker jeg å dra ut med båten igjen, for å prøve å fylle opp fryser'n litt til.

Snakkes!
Hilsen Kjetil

3 kommentarer:

  1. Hei på dere Lækværing.er. De er med stor glede eg leser bloggen deres hver kveld,og ser att dere stortrives på Sagaøya.Eg synes eg dro littkjensel på di to gammlingene på bildet. Ja Kjetil,du må bare fiske ,vi kommer til Sagaøya i Påska 2010,og da regner eg med å få med fisk nedover til Svelvik. Du må få SVEIN til og vise hvordan du skal sette line

    SvarSlett
  2. Det skal jeg gjøre. Hadde kveite på i forrige uke, rett utafor hotellet, men den likte sluken så godt, at hu stakk av med både sluk og snøre..... :)

    SvarSlett
  3. Hallo Kjetil. Ser att du har hatt en kveite på kroken igjen. Du må få tak i ett snøre som tåler litt,de går ikke med 0,35 eller 045.Du må ha sjikkelig pilkesnøre og en pilk på rundt 250 g Vis du går i kjelleren til gammlemor har eg ett snøre med pilk liggende,du kan ta de,de ersjikkelig sterkt. Lykke til og hils resten av fam.

    SvarSlett